TheBurgerBar-Graphics-Pleased
  • Best burgers in town
  • To stay or take away
  • Burger delivery

Hamburger Breda

Op zoek naar een lekkere hamburger in Breda? Dan ben je bij The Burger Bar aan het juiste adres. Je kunt hier uit vele verschillende burgers kiezen. Je kunt naar ons restaurant in de Reigerstraat in het centrum van Breda komen en hier een burger komen eten. Het is echter ook mogelijk om je hamburger af te halen of thuis laten bezorgen. Het maakt niet uit waar jij zin in hebt. Het is allemaal mogelijk bij The Burger Bar.

De lekkerste hamburger in Breda

Wij vinden het belangrijk dat onze burgers van goede kwaliteit zijn. Wij maken alles pas klaar nadat het besteld is, waardoor je burger altijd heerlijk vers is. Je kunt kiezen tussen een groot aantal burgers met verschillend vlees erop. Daarnaast is het mogelijk om er lekkere snacks bij te bestellen als je honger nog niet gestild is na onze lekkere burger. Zo kun je kiezen voor fries of chicken nuggets. Wij bezorgen zowel de burgers als de snacks ook thuis. Ook daar kun je dus genieten van de lekkerste hamburger in Breda.

Bestel je burger!

Heb jij honger gekregen? Kom dan snel een keertje bij ons langs. Onze deuren openen om 16.30 uur. Vanaf dan kun je burgers komen afhalen en eten in ons restaurant. Wij bezorgen bovendien ook burgers thuis. Je kunt eenvoudig bestellen via de Burger Bar Bestel App! Je mag ons natuurlijk ook bellen om een bestelling door te geven. Dit kun je doen via 076 888 9500. Wacht niet langer en ontdek zelf dat wij de lekkerste hamburger in Breda hebben!

Wat je nog meer moet weten over onze burgers

Hamburger bestellen Breda - Beste hamburgertent Breda - Beste hamburger restaurant Breda - Hamburgers bezorgen Breda - Hamburger laten bezorgen Breda

Pleased to meat you

Velden met * zijn verplicht

TheBurgerBar-Graphics-Takeaway
TheBurgerBar-Graphics-Delivery
TheBurgerBar-Graphics-Contact
TheBurgerBar-Graphics-Openingstijden