TheBurgerBar-Graphics-Pleased
 • Best burgers in town
 • To stay or take away
 • Burger delivery

Beste hamburgertent Breda

Wat is de beste hamburgertent in Breda? Dat is The Burger Bar. Burgerliefhebbers halen hun hart op wanneer ze onze menukaart bekijken. Wij hebben voor ieder wat wils. Je kunt bij ons komen eten in ons restaurant aan de Reigerstraat. Je kunt hier ook je burger afhalen. Heb je echt geen zin om je huis uit te komen, maar wil je toch lekker eten? Bestel dan een burger bij ons en laat hem thuisbezorgen door één van onze snelle bezorgers.

Hamburgers eten bij de beste hamburgertent in Breda

Als je eenmaal bij ons hebt gegeten, wil je niet anders meer. Onze burgers zijn niet te overtreffen. Wij hebben voor iedereen een heerlijke burger, ook als u vegetariër bent. The Burger Bar heeft namelijk een falafel burger. Onze populairste burgermenu’s zijn de volgende:

 • The Cheesy Cheese menu met een burger met gesmolten cheddar kaas;
 • The Hangover menu om je kater effectief te bestrijden;
 • The Smokey Joe Bacon menu met heerlijke crispy bacon.
 • Alle menu’s bestaan uit een burger, friet, saus en een drankje. Als je alleen een burger wilt bestellen, is dat geen probleem. Dat kan natuurlijk ook gewoon bij de beste hamburgertent in Breda.

  Wanneer kun je bestellen?

  Als je langs wilt komen bij The Burger Bar, ben je welkom vanaf 16.30 uur. Dan kun je een hapje eten in ons restaurant of iets afhalen bij de take-away. Het is ook mogelijk om onze lekker menu’s en burgers te bestellen via de Burger Bar Bestel App. Telefonisch bestellen kan ook via 076 888 9500. Hopelijk kom je snel één van onze lekkere burgers eten in de beste hamburgertent in Breda.

  Wat je nog meer moet weten over onze burgers

  Beste hamburger van Breda - Uit eten in Breda centrum - Hamburger restaurant Breda - Hamburger Breda - Goedkoop uit eten in Breda centrum

  Pleased to meat you

  Velden met * zijn verplicht

  TheBurgerBar-Graphics-Takeaway
  TheBurgerBar-Graphics-Delivery
  TheBurgerBar-Graphics-Contact
  TheBurgerBar-Graphics-Openingstijden